Vissen online bestellen

Strijker aquarium doet reeds bijna 50 jaar aquariumvissen verkopen vanuit haar fysieke winkel te Rotterdam. in deze jaren hebben we een mooi netwerk met leveranciers opgebouwd in binnen en buitenland waardoor we de beste kwaliteits kunnen leveren tegen een aantrekkelijke prijs. Door onze werkwijze met het oog op dierenwelzijn zijn we dan ook als eerste aquariumwinkel in 2020 het Dierbaar keurmerk mogen ontvangen, inmiddels zijn er (gelukkig) meer winkels welke voldoen aan dit keurmerk.

Na in 2018 een volledige webshop te hebben gelanceerd is het in 2023 tijd voor de volgende stap: u kunt ook u aquariumvissen bij ons online kopen en thuis geleverd krijgen. Wij versturen uiteraard onze siervissen niet zomaar een doosje maar doen deze zelf bezorgen zodat we de stress van de reis voor de vissen zo klein mogelijk kunnen houden.

Zoals u begrijpt zijn we wel gebonden aan een aantal (spel)regels om dit mogelijk te maken, zo kunnen we niet het halve land door gaan rijden voor slechts 2 visjes van een paar euro daarom hebben we een minimaal order bedrag ingesteld van € 50,- (excl vissen in de promotie/ actie), besteld u minder dan het aangegeven orderbedrag van € 50,- en heeft u niet voor de verzendoptie gekozen tbv "levering siervissen" als u deze order niet wilt aanpassen hiertoe brengen we € 7,50 orderkosten in rekening bij de creditering van de order.

Aangezien wij onze routes zo goed mogelijk proberen in te plannen worden de vissen na ontvangst van de order gereserveerd en veelal binnen 14 dagen contact met u opgenomen om een bezorgdag aan te geven. Zijn er specifieke bezorgmomenten welke niet schikken vermeld dit dan graag bij de opmerkingen zodat we hier rekening mee kunnen houden. Mocht het voorkomen dat de bestelde vissen bij levering toch niet voorradig te zijn of geschikt voor de verkoop dan zal er contact met u gezocht worden voor een alternatief of credit voor de niet uit te leveren vissen. Wilt u meerdere vissen welke beperkt leverbaar zijn verzoeken wij u alvorens uw bestelling te plaatsen contact met ons op te nemen omtrent de actuele voorraad.

Wij maken de definitieve uitleverdag 2-3 dagen van te voren bekend, mocht dit niet schikken dan dient u dit minimaal 24hr van te voren bekend te maken.

Ons bezorggebied (groene zones) is de onderste helft van Nederland en een groot gedeelte van Vlaanderen/ België. Valt u woonplaats buiten onze voorbeeldkaart neem dan vooraf contact met ons op zodat we de mogelijkheden samen kunnen bekijken.

Vissen laten thuis bezorgen

Geplaatste orders met aquariumvissen zijn na bestelling niet meer te annuleren, schikt het voorgestelde bezorgmoment niet dan wordt u in de volgende bezorgroute ingepland welke wederom binnen 2 weken plaats heeft. Wij zullen u tevens circa 30 minuten voor aankomst een herinneringssms sturen. Indien u niet thuis bent of open doet op het moment van bezorging en hiermee de vissen mee terug moeten nemen brengen wij hiervoor € 35,- handelingskosten in rekening naast dat de bezorgkosten opnieuw voldaan dienen te worden voor een nieuw in te plannen bezorgmoment. Wij vertrouwen er echter op dat u volgens afspraak aanwezig bent zodat we de vissen geen onnodige stress hoeven te bezorgen.

Bij het afleveren worden alle vissen uit de speciale vervoersboxen gehaald en in de zak gecontroleerd op eventuele uitval. Indien er onverhoopt toch iets niet goed blijkt te zijn wordt een notitie gemaakt waarna dit achteraf gecrediteerd wordt. Deze vissen worden nooit nageleverd en zullen desgewenst opnieuw besteld dienen te worden. Indien u liever de vervoersbox behoudt bij levering dan dient u deze apart mee te bestellen. 

Aangezien de levering uit levende have bestaat mag deze volgens de voorwaarden van de betaalprovides NIET MET CREDIT BETAALMETHODES BETAALD WORDEN, hierbij denken we aan creditcards, Paypal maar ook Klarna. De Siervissen mogen uitsluitend met Ideal (NL), Bancontact (BE) voldaan te worden.

Indien u tesamen met de levering aquariumvissen ook toebehoren geleverd wilt hebben mag u deze meebestellen waarna we deze gelijk meenemen (maximaal 20kg/ 150cm en anders in overleg), deze producten worden, net als vissen welke in de actie zijn niet meeberekend in de minimale orderwaarde van € 50,- aan siervissen.

Wij doen er alles aan om onze siervissen in een zo goed mogelijke conditie te verkopen en bij u af te leveren echter elke vis is anders en reageert anders op stressfactoren. Het is daarom noodzaak dat u de juiste omstandigheden biedt voor de gekochte vissoort. Dit dient u vooraf te doen door de juiste informatie hierover te verkrijgen omtrent de voeding, watercondities, medebewoners. Tijdens transport kan de watertemperatuur iets gedaald zijn en de verontreiniging iets zijn toegenomen waardoor het noodzaak is om de vissen correct over te wennen.

Uniek is dat we tevens als service aanbieden om uw niet langer gewenste aquariumvissen bij de bezorging gelijk gratis mee terug te nemen indien u deze klaar heeft staan bij aankomst, let wel, we kunnen er echter niet op wachten totdat u deze uitgevangen heeft en u dient dit vooraf (minimaal 24hr voor levering) aangegeven te hebben per mail waarin staat de soort, aantallen en grootte. Deze vissen zullen wij opvangen in onze quarantaineafdeling waarna deze weer verkocht zullen worden. We geven hier echter geen vergoeding voor.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan doorgegeven voorraden of bezorgdatums/ momenten.

Door een bestelling te plaatsen accepteert u onze leveringsvoorwaarden.

© 2018 - 2024 Strijker aquarium | sitemap | rss