• Renovatie Roseknoop
    Renovatie Roseknoop

    De werkzaamheden aan de Roseknoop zijn begonnen waardoor u wellicht via een andere weg ons kunt bereiken dan u gewend bent......, maar we zijn gewoon goed te bereiken!

    Uiteraard staan er diverse omleidingen aangegeven waarbij het…

aquariumwinkel Rotterdam

Strijker aquarium is sinds jaar en dag al gevestigd in het (kelder)winkelpand aan de Beijerlandselaan 43 te Rotterdam.

Breijer aquarium

 

Omstreeks 1978 is de aquariumwinkel geopend onder de naam Breijer aquarium als onderdeel van Breijer de glashandel. Dit was precies de periode dat er veel vraag begon te ontstaan naar volglas aquariums welke meer kwaliteit boden dan de tot dan traditionele aquariums vervaardigd met stopverf. Het mag dan ook niemand verbazen dat de toen geopende aquariumzaak al snel naam maakte als aquarium speciaalzaak met als specialiteit van het bouwen van volglas aquaria.

AquariumspeciaalzaakNa zo'n tien jaar heeft de toenmalige bedrijfsleider Rob Strijker de aquariumwinkel overgenomen waardoor de winkelnaam is gewijzigd van Breijer aquarium naar Strijker aquarium. Ook Rob heeft de winkel zo'n 10 jaar gehad waarna hij deze verkocht heeft met behoud van de naam. 

Vrij kort na deze overname ben ik, Peter in het bedrijf gekomen als stagiere, al snel kwam ik ook de zaterdagen en waar mogelijk was ik er na school ook om door de weeks helpen. Na afronding van mijn opleiding ben ik full-time in dienst getreden als verkoopmedewerker en later als bedrijfsleider. Na ruim 10 jaar dit met veel plezier te hebben mogen doen heb ik de overstap gemaakt naar de grootwinkelbedrijven, eerst als assistent filiaalmanager en later ook als filiaalmanager van diverse grotere winkels. Strijker aquarium ervaringOndanks dat ik niet meer werkzaam was in de aquariumbranche ben ik hierin altijd actief gebleven, als hobby maar ook voor periodiek onderhoud bij diverse particuliere en bedrijfsmatige aquariums. Toen de mogelijkheid ontstond om in 2015 het bedrijf over te nemen heb ik, samen met mijn vrouw Linda de sprong genomen in het diepe. Sindsdien zijn we hard bezig met het moderniseren van de winkel zodat we ook in de toekomst u van dienst kunnen blijven.

Ook nu, ruim 40 jaar later mag Strijker aquarium met haar 400m2 nog steeds rekenen tot de ruimst gesorteerde aquariumspeciaalzaak van Rotterdam en verre omgeving.

Hierdoor hebben we ook een ruim verzorgingsgebied. Onze klanten komen niet alleen uit Rotterdam maar ook uit de wijde randstad zoals Ridderkerk, Barendrecht, Vlaardingen, Schiedam de drechtsteden zoals Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Hoekse waard zoals Puttershoek, Oud-Beijerland en Numansdorp, Voorne Putten zoals Brielle, Hellevoetsluis en Spijkenisse, Goeree overflakkee zoals Middelharnis, Stellendam en Goedereede. Tevens mogen we regelmatig klanten verwelkomen in onze winkel uit de Haagsteden zoals Den Haag, Naaldwijk en Delft Brabant, Zeeland maar ook diverse klanten uit Amsterdam en van onder andere de Veluwe mogen we tot onze vaste klantenkring rekenen.

In onze winkel proberen we u een compleet assortiment te bieden op het gebied van:

Tropische zoetwatervissen (misschien wel de meeste soorten van Nederland, zie hiervoor ook onze voorraad)

Koudwatervissen, naast de goudvis leveren we vele varianten van de verschillende (Chinese) sluierstaarten

Discusvissen (waaronder Stendker) in de meest uiteenaquarium vissen winkellopende kleurvariateiten

Cichliden zoals deze afkomstig uit Zuid-amerika en de Afrikaanse zoals uit de meren Malawi en Tanganjika.

Een bescheiden zeewaterafdeling waarmee je zeker als beginnende zoutwater liefhebber prima mee uit de voeten kan.

en uiteraard alle benodigdheden om deze dieren verantwoord te kunnen houden en verzorgen.

Ook het leveren van kwalitatief hoogwaardige maatwerkaquariums voor de consument alsmede voor bedrijven/ restaurants en op projectmatige basis mogen we na ruim 40 jaar nog steeds tot onze specialiteit rekenen.

Strijker aquarium staat ingeschreven bij de kvk 70183287, btw.nr NL858179209B01, ubn 6431374

Strijker%20aquarium%20route.jpg?t=1551184337&_ga=2.28259196.1372886858.1551176337-743204024.1530624522

© 2018 - 2024 Strijker aquarium | sitemap | rss