• Volglasaquarium
  Volglasaquarium
  € 19,95
 • Wandmeubel aanpassen om aquarium in te plaatsen
  Wandmeubel aanpassen om aquarium in te plaatsen
 • 200x60x70 op industrieel metalen frame
  200x60x70 op industrieel metalen frame
 • Volglas aquarium op maat (diverse)
  Volglas aquarium op maat (diverse)
 • Aquarium in muur bouwen
  Aquarium in muur bouwen

Volglas aquarium

Wenst u graag zelf de verdere afwerking van uw aquarium te doen? Dan is een volglas aquarium met eventuele opties de aanrader. U kan dan zelf de gewenste eindafwerking doen, in of aan uw aquarium. Uiteraard is het mogelijk om het aquarium te laten voorzien van een overloopsysteem, intern filtersysteem, droogkamer, gaten (boringen) in het glas tbv doorvoeren, de achterwand en/ of zijkanten te laten lakken in zwart/ blauw of..... Wij kunnen uw aquarium zo leveren zodat deze de ideale basis vormt voor uw project.

Ook is het mogelijk om tijdens de bouw van uw aquarium de bij Strijker aquarium gekochte 3d achterwand tijdens het bouwen te laten monteren zodat deze als geheel geplaatst kan worden en niet gezaagd hoeft te worden omdat deze anders niet in het aquarium geplaatst kan worden door in de weg zittende stabilisatiestrippen.

*De getoonde afmetingen zijn de standaard maten waarin de volglasaquaria fabrieksmatig geleverd worden. Uiteraard zijn ook afwijkende afmetingen hierin mogelijk welke niet als standaard fabrieksaquariums worden gebouwd. Indien een standaard fabrieksafmeting (tijdelijk) niet leverbaar is en wij deze speciaal moeten bouwen hangt hier veelal een meerprijs aan vast. Het makkelijkste is hiernaar te informeren per mail waarin u uw wensen kenbaar maakt. Wij zullen hierop baserend zo spoedig mogelijk een passend aanbod doen. Ook als u grotere aantallen nodig heeft zoals voor een kweekstelling kunnen wij u een passend voorstel doen, dit mede doordat we de transportkosten kunnen reduceren.

© 2018 - 2021 Strijker aquarium | sitemap | rss