• Steigerhout aquarium
    Steigerhout aquarium

    Strijker aquarium levert aquariums op elke gewenste maat/ vorm en vervaardigd aquariummeubels gemaakt van verschillende materialen. Een veel verkopende stijl is de steigerhouten meubels welke een stoer uiterlijk hebben door het…

Steigerhout aquarium

Strijker aquarium levert aquariums op elke gewenste maat/ vorm en vervaardigd aquariummeubels gemaakt van verschillende materialen. Een veel verkopende stijl is de steigerhouten meubels welke een stoer uiterlijk hebben door het gebruik van grof hang en sluitwerk. Een groot ander voordeel van steigerhout is dat deze meubels na verloop van tijd eenvoudig opnieuw te schuren, lakken verfen of een andere behandeling kunnen ondergaan. Aangezien het een natuurproduct is van massief hout zal het naar loop van tijd steeds meer karakter krijgen, een massief hout geeft tenslotte altijd een sfeervollere/ warmere uitstraling dan zgn "spaanplaat" meubelen.

Om ook voor u uw droomaquarium te kunnen realiseren is het makkelijkste om uw wensen in onze winkel kenbaar te maken, om optimaal met u mee te kunnen denken zijn enkele foto's van uw interieur en waar het aquarium dient te staan een goede basis tot een optimaal advies.

© 2018 - 2021 Strijker aquarium | sitemap | rss