Strijker aquarium in de maatschappij

Bij Strijker aquarium vinden we het belangrijk om verder te kijken dan onze kelder (waar onze winkel gevestigd is) maar ook te kijken waar we ons steentje kunnen bijdragen in de omgeving. 

Strijker aquarium is al jaren sponsor van de voetbalvereniging BZC Zuiderpark. Deze voetbalclub langs de vaanweg nabij de ahoy biedt al jaren de jeugd van Rotterdam een vertrouwde omgeving voor een balletje trappen. Vanaf de vaanweg is dan ook het reclamebord van Strijker aquarium zichtbaar. 

Een leuke hobby begint bij de jeugd. We hebben dan ook met diverse scholen uit de omgeving een goed contact waarbij we regelmatig een schoolklas ontvangen voor een "praktijkles". Zo mogen we leerlingen van Da Costa basischool Rotterdam ontvangen maar ook van de praktijkschool 't wellantcollege tot aan de studentenvereniging Neptunis.

Stage lopen aquariumwinkelUiteraard openen we niet alleen onze deuren voor praktijklessen van scholen maar bieden we elk jaar ook de mogelijkheid aan stagiaires om praktijkervaring op te doen binnen ons bedrijf. Zo krijgen we studenten van zowel handelsopleidingen (met een hobbymatige interesse in aquaria) als een Dierengerelateerde opleiding. Zo hadden we in 2020/2021 ook een stagaire welke leerde voor paraveterinair.

Uiteraard doen we nog veel meer....., zo denken we graag mee binnen de "denktank" van de branchevereniging Dibevo om in samenwerking met de dierenbescherming een Happy Vis-winkelconcept te ontwikkelen waarbij het vissenwelzijn geoptimaliseerd kan worden, geven we graag onze input binnen de winkeliersvereniging en hebben al diverse keren met onze kennis de dierenambulance mogen voorzien van informatie.

© 2018 - 2021 Strijker aquarium | sitemap | rss