Rotterdam, 5 maart 2020 – Strijker aquarium heeft als eerste aquariumspeciaalzaak van Nederland het felbegeerde Dierbaar-keurmerk ontvangen. Dierbaar is een keurmerk voor de huisdierenbranche dat strenge eisen stelt aan de huisvesting, hygiëne en verzorging van dieren, én de deskundigheid van de ondernemer. Van de vele honderden bedrijven die werkzaam zijn in de gezelschapsdierensector, beschikken er slechts enkelen over zo’n certificaat.

Dierbaar keurmerk aquariumspeciaalzaakPeter, eigenaar van Strijker aquarium Rotterdam “We doen altijd onze best om alles op orde hebben, maar het blijft altijd  spannend. We hebben een Dierbaar-inspecteur op bezoek gehad die ons grondig heeft doorgelicht. Zij controleerde of we de verzorging, voeding en hygiëne van de dieren volgens de strikte Dierbaar-normen geregeld hebben. Daarnaast checkte zij of we de juiste papieren hebben en of we vaste protocollen gebruiken. Dat bleek helemaal in orde en nu mogen we het Dierbaar-keurmerk hanteren. Klanten weten daardoor precies waar ze aan toe zijn en hebben de zekerheid dat ze altijd aquariumvissen van goede kwaliteit bij ons kunnen kopen en een verantwoord advies krijgen voor hun aquarium.”

U vindt Strijker aquarium aan de Beijerlandselaan 43 in Rotterdam en online op www.strijkeraquarium.nl

Over het Dierbaar-keurmerk

Het Dierbaar-keurmerk is een initiatief van Dibevo, de branchevereniging voor de gezelschapsdierensector. Het bevorderen van het welzijn van gezelschapsdieren is een van de belangrijkste non-profit-doelen van de brancheorganisatie. Kijk voor meer informatie over Dibevo op www.dibevo.nl. Meer informatie over Dierbaar is te vinden op www.dierbaar.nl.

 

Strijker aquarium recensie  Strijker aquarium Rotterdam Rijnmond

 

   

 

 

© 2018 - 2024 Strijker aquarium | sitemap | rss