De discusvis hoort bij het soort van de cichlides, komt oorspronkelijk uit het Amazonegebied in Zuid-Amerika en wordt ook graag de „koning van de zoetwateraquaristiek” genoemd. Hij komt voor als wildvang, Aziatische kweek of Europese kweek.

Wij betrekken onze discusvissen uitsluitend vanuit (voor ons vertrouwde) Europese nakweek kanalen, deze vissen garanderen een goede conditie en zijn bestand tegen de waterwaardes welke wij hier in Rotterdam (Nederland) hebben. 

Ook zijn wij dealer van Stendker discusvissen, Stendker discusvissen zijn al jaren bekend als 1 van de sterkste vissen welke aangeboden worden in de aquariumhandel. Deze vissen worden gekweekt in verschillende kleurslagen. Stendker discusvissen worden bij ons in aparte verkoopaquariums gehuisvest welke voorzien zijn van het Stendker-Strijker aquarium pamflet. Zo bent u zeker van uw aankoop. Strijker aquarium import zelf deze discusvissen direct uit de kwekerij in Duitsland zonder tussenkomst van een derde partij (groothandel).

Stendker Discusvissen kopen

Voor meer informatie omtrendt (Stendker) discusvissen adviseren wij u eens een kijkje te nemen op de website van Stendker welke u van de nodige achtergrond informatie voorziet, tevens treft u ons hier aan als erkende handelaar welke zijn vissen direct uit de kwekerij van Stendker Duitsland betrekt waardoor de kwaliteit gewaarborgd is en dus geen (Nederlandse) nakweek van Stendker discusvissen of vissen welke inmiddels al samen hebben gezeten met andere discusvissen.

Discusvis kopen Rotterdam

 

© 2018 - 2024 Strijker aquarium | sitemap | rss