Aquarium op maat België / Vlaanderen geleverd

Ondanks dat wij in Holland gevestigd zijn hebben wij ook bij onze zuiderburen een goede naam mogen opbouwen met de levering van aquarium op maat België / Vlaanderen. Op zich is dit ook niet raar, wij zijn gevestigd in Rotterdam wat slechts een half uurtje rijden is vanaf de grens met België via Breda en slechts zo’n 40 minuten via Bergen op zoom. Hierdoor is veelal Antwerpen nog geen uurtje rijden voor u en ons. Tevens zijn wij de specialist is het bouwen en leveren van de meest uiteenlopende projecten. Dit kan zijn voor een afwijkende maat van aquarium maar zeker ook voor de aquariummeubels vervaardigd uit massief hout zoals eiken maar ook steiger hout.

Bestellen van aquarium op maat België?

Het bestellen van een aquarium op maat als u in België woont kan op vele manieren, uiteraard zien we u graag in onze winkel zodat we alle details met u kunnen doorspreken echter kan dit ook via e-mail. Wij doen regelmatig Vlaanderen aan voor onze bezorgingen van uw aquarium op maat, België is echter groot (weten we uit ervaring) en kunnen ons dan ook goed voorstellen dat als u in de provincie Antwerpen woont sneller en makkelijker een bezoekje aan onze winkel brengt dan dat u in Leuven woont. Laat u echter niet tegenhouden door de afstand, dit doen wij ook niet en de techniek staat ons toe om eenvoudig en snel met elkaar te communiceren zodat het kopen van uw aquarium op maat België niet anders is dan de levering van bijvoorbeeld de noordelijkste provincies in Nederland.

Levert u alleen een aquarium op maat Belgie?

Het antwoord is eigenlijk simpel, uiteraard niet. Zoals u wellicht in onze webshop heeft gezien kunt u alle aquariumbenodigdheden simpel online bestellen, ook vanuit België. We accepteren zelfs de meest voorkomende betaalmogelijkheden zoals deze in België gebruikelijk zijn. Op het moment dat u besluit om bij ons een aquarium op maat te bestellen dan kunnen we in samenspraak met u het aquarium zo compleet mogelijk af te leveren, of dit nu compleet met alle apparatuur of dat u hem door ons wilt laten inrichten, alles is mogelijk voor uw aquarium op maat. België kent net als Nederland veel verschillende interieurinrichtingen. Strijker aquarium onderscheidt zich van andere aquariumbouwers dat wij een compleet assortiment maatwerk bieden. Wij leveren niet alleen uw aquarium op maat maar ook uw aquariummeubel, apparatuur en zelfs inrichting geheel afgestemd op uw wensen en aquarium.

Welke prijs is een aquarium op maat Belgie?

De prijzen voor een aquarium op maat Belgie zijn hetzelfde zoals wij deze in Holland hanteren, wij maken hierin geen onderscheid. Zoals ook wij in Holland doen kijken we naar de afstand van bezorging om tot een rieele bezorgprijs te komen. Vaak proberen de bezorgingen te combineren om de kosten te drukken, tevens kan de prijs flink gedrukt worden als u meehelpt met dragen met het aquarium op maat. België ingaan met 1 medewerker of 3 scheelt uiteraard behoorlijk.

© 2018 - 2024 Strijker aquarium | sitemap | rss