Aquarium op maat prijs (zig)?

De eerste stap bij het bestellen van uw droomaquarium is natuurlijk het kijken wat er allemaal mogelijk is voor uw aquarium op maat. Prijs is dan vaak een tweede stap want vaak wordt dan de misvatting gemaakt dat bij een aquarium op maat een prijs kaartje hangt waar vele mensen stijl achterover slaan. Bij Strijker aquarium denken we graag met u mee. We hoeven er geen geheim van te maken dat een maatwerk aquarium meer kost dan een standaard fabrieksaquarium waarvan er elk uur tientallen van de band af rollen, echter verbazen we velen positief met de prijs van een kwaliteits aquarium op maat. Prijs hoeft dus in vele gevallen helemaal geen belemmering te zijn. 

Waaruit is de aquarium op maat prijs opgebouwd?

We krijgen er regelmatig mee te maken, klanten die bij de oriëntatie van een aquarium op maat prijs vergelijking houden, gelukkig maar. Vaak mogen we constateren dat wij een scherpe prijs hanteren echter zijn in sommige gevallen duurder dan onze concurrenten, waar zit dit prijsverschil dan? Het antwoord is veelal simpel: kwaliteit. Als we uitgaan van een het meest simpele aquarium op maat prijs vergelijk gaan we van een volglas aquarium uit. Onze aquariums worden standaard van aquariumglas vervaardigd waarbij gebruik gemaakt wordt van speciaal voor aquariums geschikte aquariumkit welke absoluut ongevaarlijk is voor onze vissen en planten maar tevens een lange levensduur kennen. Ondanks dat onze aquariums niet robotmatig worden gekit doen ze hiervoor niet onder, we kunnen u onze winkel dit dan ook eenvoudig tonen. Ook bouwen we uw aquarium uitsluitend gebruikmakend van gegarandeerd de juiste glasdikte zoals de normen voorschrijven, veelal zelfs met een extra marge. Vervolgens worden de stabilisatieranden en trekstrippen zo geplaatst dat uw aquarium jarenlang zonder problemen mee gaan. Jammer genoeg kan iedereen dit zeggen waardoor het vergelijk niet eenvoudiger wordt. Gelukkig hoeft u ons alleen niet op ons woord te geloven, u kunt het zien in onze showroom!

Waarmee dien ik rekening te houden naast de aquarium op maat prijs / kwaliteitsverhouding?

Zoals al eerder gezegd staat bij ons de kwaliteit voorop, daarom laten we al onze aquarium na vervaardiging eerst 2-3 weken goed drogen. Zouden we dit niet doen dan kan dit de levensduur van de kitnaad verkort worden door de te snelle belasting / bewegingen tijdens het vervoer. De kit mag dan er wel droog uitzien maar vaak is hij dat nog niet door en door. Veelal zal zich dit nog niet uiten binnen een paar maanden of enkele jaren maar koopt toch niet voor een paar jaar een aquarium op maat? Prijs technisch is het uiteraard veel interessanter om het aquarium al binnen een paar dagen uit te leveren na het plakken, echter dit doen we niet. U mag erop vertrouwen dat de door ons vervaardigde aquarium direct klaar zijn voor gebruik bij aflevering, ze hoeven dus niet “nog een paar dagen” te drogen of gespoeld te worden. Jammer genoeg houdt dit ook in dat wij u geen maatwerk binnen 2-3 weken kunnen/ willen leveren. Tevens adviseren we altijd om vooraf uw verzekering te informeren dat u een (groot) aquarium in uw woning of bedrijf doet plaatsen, vaak kost dit slechts enkele euro’s per jaar in uw premie schelen maar als er wat mis gaat.... Voordeel voor u is dat al onze aquariums aan alle eisen voldoen zoals deze gesteld worden door de verzekering, hierdoor wordt de schuldvraag van de verzekering een stuk makkelijker en kan deze het aquarium makkelijker in dekking nemen. In alle jaren hebben we nog geen enkel aquarium geleverd waarvan het aquarium lek is geraakt door fabrikagefouten, jammer zijn wij wel enkele keren ingeschakeld doordat er een rolstoel op hol was geslagen of een steen gevallen was in het aquarium tijdens het schoonmaken.

Bent u ook benieuwd geworden wat we voor u kunnen betekenen? Breng een bezoek aan onze winkel of stuur ons een email voor uw aquarium op maat prijs offerte.

© 2018 - 2024 Strijker aquarium | sitemap | rss