Aquarium op maat Rotterdam

Niet alleen voor een aquarium op maat Rotterdam komt u bij strijker aquarium uit, Strijker aquarium levert u een compleet assortiment aquariumbenodigdheden met als specialiteit aquarium op maat. Rotterdam is al ruim 40 jaar de vertrouwde thuisbasis van onze winkel maar ons verzorgingsgebied is veel groter dan de regio Rotterdam. Veel van onze klanten komen uit Dordrecht, Zwijndrecht en de andere Drechtsteden maar ook de Hoekse waard, Voorne putten, Barendrecht, Ridderkerk, Delft, Den Haag maar ook uit Zeeland, Brabant, Amsterdam, België. Het begon allemaal een goede 40 jaar geleden met Breijer de glashandel welke een grote vraag naar volglasaquarium zag en vanuit dit oogpunt een aquariumwinkel startte. In deze winkel werden de eerste volglas aquariums gebouwd wat destijds uniek te noemen was. De vraag nam snel toe naar een aquarium op maat. Rotterdam was al snel niet de enigste plek waar we aquariums mochten afleveren. Ondanks dat het gemak Internet nog niet bestond eind jaren 70 wist aquarianen uit het hele land al snel dat voor een aquarium op maat Rotterdam de place to be is.

Waarom kiezen voor een aquarium op maat Rotterdam geleverd?

In de loop der jaren zijn er vele collega’s maar ook thuisbouwers begonnen met het bouwen van maatwerkaquariums, echter de kwaliteit en veelzijdigheid zoals Strijker aquarium deze levert is nog steeds uniek binnen Nederland en België. In de loop der jaren hebben we het bouwen van maatwerkaquariums verder geperfectioneerd. De afwerking is zeer hoogwaardig wat de levensduur en uiterlijk ten goede komt. Onze winkel is gelegen in een kelder waardoor we inmiddels al jaren niet meer de aquariums in onze winkel bouwen maar in een heuse fabriek waar we de beschikking hebben over de nieuwste technieken en machines waar we niet alleen in eigen beheer poly kunnen slijpen of het boren van doorvoeren maar zelfs de aquariumruiten alvorens te lijmen door een speciale wasstraat kunnen ontvetten voor een perfecte hechting. Doordat we zo veelzijdig zijn zullen wij niet snel een apart project uit de weg gaan. Of uw aquarium nu een paar centimeter groter moet worden dan gebruikelijk of ergens ingebouwd moet worden met een speciale vorm, wij bouwen graag uw aquarium op maat. Rotterdam zuid nabij Feyenoord stadion de Kuip en de Mediamarkt is onze winkel gelegen, kom een langs en maak uw wensen aan uw kenbaar en wij zullen er alles aan doen deze te realiseren.

Moet ik alleen voor een aquarium op maat Rotterdam bezoeken?

Uiteraard bent u van harte welkom voor “alleen” een aquarium op maat. Rotterdam heeft naast het grootste aquarium van Nederland (jammer genoeg niet door ons geleverd in Diergaarde Blijdorp) ook ons als aquarium winkel. Hierdoor leveren wij niet alleen maar maatwerkaquariums maar hebben een zeer ruime collectie aquariumvissen op voorraad en verkopen uiteraard alle benodigdheden voor het aquarium. Tevens zijn wij uniek in de vervaardiging van maatwerkmeubels welke speciaal en exclusief gebouwd worden naar uw wensen. Wij mogen dan ook stellen dat naast onze strak afgewerkte aquariummeubels van gekleurd glas (lacobel) en de levering van Rvs en gepoedercoate frames icm bijbehorend aquarium voor de mensen welke liever het meubel zelf afwerken onze aquariummeubels vervaardigd uit massief hout zoals Eiken, steiger hout of watervast mdf u de mogelijkheid geven tot een uniek meubelstuk in uw huiskamer, kantoor zoals u dit nergens anders zult aantreffen. Wat uw voorkeur ook is, mail of bezoek ons voor uw aquarium op maat, Rotterdam is voor iedereen bekend, wij zijn eenvoudig te bereiken met openbaar vervoer of de auto aangezien we kort aan de snelwegen a16, a15 en de a29 gelegen zijn. 

© 2018 - 2024 Strijker aquarium | sitemap | rss