De BiOrb Flow 30, compact, elegant en geschikt voor ieders interieur.

BiOrb Flow 30 het aquarium met moderne multicolor ledverlichting.

Bent u zo iemand die graag een aquarium wil maar opziet tegen het onderhoud ervan? Dan is een BiOrb Flow 30 misschien dé oplossing voor u.

De BiOrb Flow 30 is een prachtig, elegant aquarium en met een inhoud van 30 liter het grootste en meest gangbare model uit de BiOrb Flow reeks. De BiOrb Flow 30 heeft een unieke vorm met afgeronde hoeken en dankzij de drie doorzichtige zijkanten heeft u een onbelemmerd zicht op de vissen, decoratie en planten. De achterkant is uitgevoerd in wit of zwart, zo kunt u de BiOrb Flow 30 kiezen die mooi past bij uw interieur. De BiOrb Flow 30 wordt geleverd als een complete set, daarmee bevat het alles wat u nodig heeft om uw hobby te starten, zoals een filterpomp en verlichting. Dit model is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een compact model waar een klein aantal vissen in geplaatst kunnen worden. Het stijlvolle design en het compacte formaat maakt dat de BiOrb Flow 30 makkelijk op tafel, bureau of andere kleinere plekjes geplaatst kan worden. Een blikvanger voor ieders interieur. Breng sfeer in huis dankzij de BiOrb Flow 30. Kleur uw interieur en geniet van de BiOrb Flow 30.

Het slimme filtersysteem zorgt ervoor dat het onderhoud ook voor beginnende aquariumhouders een eenvoudige opgave is. U hoeft de BiOrb Flow 30 namelijk niet meer wekelijks schoon te maken. Doordat de bodem functioneert als filter, dankzij het keramische gesteente, is het systeem veel efficiënter. Het biologische, chemische en mechanische bodem filtersysteem zorgt er dan ook voor dat uw BiOrb Flow 30 helder blijft. Het filter is niet zichtbaar en eenvoudig schoon te maken. Overtollig afval wordt opgevangen en vastgehouden. Vervang het filter van uw BiOrb Flow 30 elke vier tot zes weken samen met een derde van het water.

De zuurstofvoorziening speelt een belangrijke rol in een aquarium omdat filterbacteriën zuurstof nodig hebben om het afval af te breken, dankzij de circulatie in de BiOrb Flow 30 is dat geen enkel probleem wat de BiOrb, zoals eerder gezegd, onderhoudsvriendelijk en duurzaam maakt.

De BiOrb Flow 30 is uitgerust met ledverlichting of MCR ledverlichting. De modellen met ledverlichting hebben een witte ledlamp die handmatig moet worden aan- en uitgezet. MCR ledverlichting daarentegen heeft een aantal belangrijke voordelen. Ten eerste is het uitgerust met een timer die de verlichting 8, 10 of 12 uur per dag inschakelt. Bovendien simuleert deze verlichting de natuur met de zonsopkomst, het daglicht, de zonsondergang en het maanlicht. Om het u nog makkelijker te maken, kan de witte ledverlichting met een afstandsbediening worden aangepast naar rood, geel, groen of blauw licht. Daarnaast kan ook de helderheid met de afstandsbediening gedimd worden tot 25%.

Het aquarium zelf is gemaakt van acryl dat enorm stevig is en breukbestendig. Het heeft een transparantie van 93% waardoor dit het meest doorschijnende materiaal is. Bovendien heeft acryl goede warmte-eigenschappen waardoor het aquarium met heel weinig energie kan worden verwarmd.

Omdat alles standaard wordt meegeleverd is het mogelijk om de volgende dag al te genieten van uw aquarium, u moet zelf alleen nog de decoratie voorzien. In enkele stappen is uw aquarium klaar voor gebruik.

Bent u warm gemaakt voor de aanschaf van een BiOrb Flow aquarium maar heeft u nog vragen? Bij Strijker Aquarium bieden wij u eerlijk advies aangepast aan uw behoeften.

© 2018 - 2024 Strijker aquarium | sitemap | rss