Eenvoudig uw Eheim onderdelen 2213 online kopen doet u bij ons

Al vele jaren draaien de zgn Eheim classic modellen reeds onder vele aquariums. Deze pompen worden vaak als onverwoestbaar aangeduid. Echter ook deze pompen gaan wel eens kapot en hebben dan Eheim onderdelen 2213 nodig om gemaakt te worden. Deze Eheim classic 250 laat zich eenvoudig repareren wat uiteraard ook geldt voor zijn broertjes de 2211, 2215 en 2217 of hedendaags aangeduid als Eheim classic 150/ 250/ 350. Eheim classic repareren

Alle Eheim onderdelen 2213 classic kunt u bij ons bestellen

Voor zo’n klassieker welke ook ruim 30 jaar na zijn introductie nog steeds wordt verkocht zijn alle onderdelen nog leverbaar, sterker nog, voor zijn voorganger de 2013 zijn vrijwel alle Eheim onderdelen 2213 toepasbaar. Het enigste wat hierin niet past zijn de rotor en zijn asjes met houder. Echter levert Eheim hiervoor een upgradekit waardoor u uw 40 jaar oude 2013 of 2011 eenvoudig kunt upgraden naar de specificaties van zijn opvolger. Deze motor is zeer degelijk gebouwd en wordt dan ook al jaren in zijn huidige vorm geproduceerd. Of u nu op zoek bent naar een afsluitring, potring, rotor, keramiek asje met bijbehorende asrubbers of misschien wel de gehele pot, Strijker aquarium levert u graag uw Eheim onderdelen 2213 zodat uw filter in topconditie blijft.

Kan ik mijn bestelde Eheim onderdelen 2213 ook laten monteren?

Ook voor het laten maken van uw kapotte Eheim classic bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben reeds jaren ervaring in het repareren van Eheim pompen en filters. Hiervoor kunt u de benodigde Eheim onderdelen direct in onze winkel kopen of vooraf online bestellen in onze winkel. Het makkelijkste is dan wel om deze niet te laten bezorgen maar als optie afhalen in de winkel te selecteren. Op het moment dat u uw potfilter dan bij ons langs brengt hebben wij de door u bestelde Eheim onderdelen 2213 reeds klaar liggen en kunnen deze veelal ter plaatse voor u monteren in de winkel. Veelal klaar terwijl u wacht. Ook als uw aquariumfilter een nog onbekend probleem vertoond mag u uw filter bij ons in de winkel langs brengen waarbij we deze kunnen controleren en testen, hiervoor is het maken van een afspraak het makkelijkste. Mochten wij er onverhoopt toch niet uitkomen kunnen we ons altijd nog wenden tot de reparatieafdeling bij de importeur of zelfs de serviceafdeling van Eheim Duitsland.

Eheim classic 2213 onderdelenZijn er ook nog aansluitbenodigdheden en andere Eheim onderdelen 2213 verkrijgbaar?

Strijker aquarium levert u alles wat u nodig heeft voor uw aquariumfilter dus naast de Eheim onderdelen 2213 kunt u bij ons ook de aanzuigbuizen, slangen, (dubbele) kranen en het filtermateriaal kopen. Eheim biedt de beste prijs kwaliteits verhouding maar ook bieden we u diverse toepasbare onderdelen aan van andere merken zodat u uw filter kunt aansluiten op de voor u beste manier. Uiteraard geldt dit ook voor het filtermateriaal, naast het originele filtermateriaal van Eheim bieden we u tevens vele andere mogelijkheden welke toepasbaar zijn.

Hoe vaak moet ik preventief mijn Eheim onderdelen 2213 vervangen?

Dit is een vraag waar geen eenduidig antwoord op mogelijk is, veelal al onderdelen slijten merkt u het pas als het te laat is. Wij adviseren om iedere 2-3 jaar uw keramieke as met de bijbehorende rubbertjes te vernieuwen. Als deze slijten dan krijgt de rotor meer speling in het rotorhuis. Een Eheim asset is relatief goedkoop om te vernieuwen, dit terwijl een rotorsetje al snel oploopt in prijs. Hetzelfde geldt voor het preventief vervangen van de afsluitringen, vervangen is eenvoudig te doen en dweilen is maar bij weinige een hobby.

© 2018 - 2024 Strijker aquarium | sitemap | rss