Om maar gelijk met de deur in huis te vallen..., die aardige buurman is vaak niet de juiste keuze, als het om een vakantiehulp gaat. Hij bedoelt het goed, maar geeft meestal te veel en als we dan terug komen van vakantie bestaat de bodemgrond voornamelijk uit voederresten.

Strijker aquarium biedt met de het ruime assortiment voerautomaten altijd een handige voerautomaat voor jouw aquarium(s), die op verschillende manieren aan of op het aquarium kan worden bevestigd. De aquariumbezitter kan kiezen hoeveel voer er per dag moet worden gevoerd. De voorraadcontainer vullen we met een fijn granulaat visvoer (geen vlokken aangezien deze kunnen vastklonteren en zo de doorgang belemmeren waardoor je vissen alsnog zonder visvoer komen te zitten) Voederautomaat aquarium kopen

In vochtige ruimtes of boven een open aquarium zorgt een eventuele luchtaansluiting of interne ventilator de optie om het voer te ventileren en indien je kiest voor een versie op batterijen zorgen ervoor, dat er ook gevoerd wordt als de stroom uit mocht vallen.

Mocht je de aanschaf nou te hoog vinden van een kwaliteits voederautomaat kan je altijd nog kiezen voor speciale voedertabletten welke je kan verkrijgen voor een weekend of zelf een vakantie van (ruim) 2 weken. Deze tabletten lossen langzaam op in het aquarium en zodra de vissen de buitenste voerlaag eraf hebben gesnoept (welke in een oplosbare (kalk) laag zit) dient het volgende zich alweer aan echter zal deze niet zomaar uiteen vallen om verontreiniging te voorkomen. 

Om nou te weten wat de beste keuze is voor jouw aquarium/ vakantie kan je natuurlijk altijd langs komen in onze winkel zodat we je van een passend advies kunnen voorzien en je de verschillen kunnen tonen, uiteraard kan je ook eenvoudig via onze website bestellen. 

© 2018 - 2024 Strijker aquarium | sitemap | rss