Het aquarium van uw dromen......

aquarium op maat bestellenWij bieden al ruim 40 jaar maatwerkaquariums te koop aan waarmee we inmiddels de meest uiteenlopende soorten al hebben mogen bouwen / leveren. Of het nu gaat om een afwijkende maat, vorm of afwerking: wij draaien onze hand hier niet voor om. Komt hij strak tegen de muur te staan, in de muur of toch liever erop als doorkijkaquarium - aan u de keuze.

Naast het glazen (of plexi) aquarium kunt u ook het complete aquariummeubel naar uw wens vervaardigd bij ons kopen. Dit kan van een stalen gepoedercoat of RVS frame zijn tot aan een compleet meubel vervaardigd uit massief hout zoals robuuste eiken, gelakt watervast mdf of het stoere steigerhout. Uiteraard is het ook mogelijk om het frame te laten afwerken met formica, dibond of lacobel (gekleurd glas) in de kleur van uw wens. Deze laatste opties zijn ideaal wanneer er gebruik wordt gemaakt van een bioloog of sump welke onder het aquarium in het meubel wordt geplaatst.

Wilt u de mogelijkheden ontdekken en voorbeelden zien van onze maatwerkproducten, klik dan hier.

Strijker aquarium heeft een naam hoog te houden betreft de kwaliteit en afwerking van de door ons geleverde aquariums. Het aquarium wordt door ons volgens de normen verstevigd (indien nodig) met lengte, breedte en/of bodemstrippen. De afmetingen van het aquarium spelen ook een belangrijke rol voor het bepalen van de dikte van het glas. Hoe hoger het aquarium hoe dikker het glas. Indien u ruimte onder het aquarium heeft, kan er een bioloog of sump geplaatst worden voor een optimale en krachtige filtratie van het aquarium. De kitnaden worden netjes strak afgewerkt met speciale zwarte aquariumkit (andere kleuren zoals tranparant op aanvraag), de staande kanten van het aquarium worden standaard poly geslepen zodat u, maar ook wij trots kunnen zijn op het geleverde aquarium.

Ook is het mogelijk om te kiezen voor het net wat heldere glas optic-white, zeker indien u een zoutwateraquarium heeft of een zoetwateraquarium met krachtige verlichting kan dit net het verschil/ detail zijn wat een mooi aquarium veranderd in uw droomaquarium.

Ook maatwerk voor projecten zijn ons niet onbekend, hierbij denken we niet alleen aan bedrijven. Het leveren van commerciële kreefteninstallaties (homariums), een stolp waar een miniatuurschip onder geëtaleerd wordt of een glazen zuil voor op een beurs....., wij gaan de uitdaging aan.

Graag verwelkomen wij u in onze winkel om samen te kijken hoe we uw onderwaterdroom kunnen verwezenlijken, indien u zeker wilt zijn dat we alle mogelijkheden goed met u door kunnen nemen is het ook mogelijk een afspraak hiervoor te maken in onze winkel. Als u via onderstaande button uw voorkeursdatum/ tijd, wensen, foto's en andere relevante informatie doormailt dan nemen we zsm contact met u op om de afspraak te bevestigen en zorgen we dat we alvast de nodige voorbereidingen voor u hebben getroffen.

Afspraak inplannen

 

© 2018 - 2024 Strijker aquarium | sitemap | rss