U kunt ervoor kiezen om de bestelde producten in de winkel af te halen of deze te laten bezorgen.

Op het moment dat u kiest voor afhalen in onze winkel verzoeken we u om uw afhaalbevestiging mee te brengen, deze ontvangt u zodra de order voor u klaar staat om afgehaald te worden.

Voor het versturen zijn er meerdere opties:

NL: Pakketten tot 10kg/ 95cm -  € 6,95  (boven de € 50,- gratis)

NL: Pakketten >10kg/ 95cm - <22kg/ 140cm - € 12,95 (boven de € 100,- gratis) Op het moment dat u boven de 22kg uitkomt (incl verpakkingsmateriaal) is het vaak voordeliger om indien mogelijk de bestelling op te delen in 2 aparte groot pakketbestellingen ipv de automatisch geselecteerde palletprijs. Let op, voor aquariums (meubels) dient er palletlevering geselecteerd te worden.

NL: Palletlevering (aquariums/ meubels) standaard - € 75,- * Uitgesloten van de waddeneilanden,wij garanderen deze levering niet voor elk product waardoor wij ten allertijde adviseren vooraf contact met ons op te nemen mbt de mogelijkheden. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

België: Pakketten tot 10kg/ 95cm -  € 9,95  (boven de € 75,- gratis)

België: Pakketten >10kg/ 95cm - <20kg/ 140cm - € 14,95 (boven de € 100,- gratis)

Voor aquariums (meubels) neem altijd contact met ons op mbt de mogelijkheden.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wij verzenden met PostNL, u ontvangt bij verzending een track & trace code en verwacht aflevermoment op het door u aangegeven e-mail adres direct vanuit PostNL. Hiermee kunt u uw pakket volgen. Bij pakketten naar België is het pakket vaker moeilijker te volgen.

Ondanks onze zorg tijdens het verpakken van uw pakket is eventuele schade of vermissing voor het risico van de klant, deze koopt de dienst van bezorging via Strijker aquarium bij PostNL en aanvaard hiermee het risico. Indien u het pakket verzekerd wilt hebben biedt PostNL hiervoor mogelijkheden aan tegen meerprijs. Informeer per info@strijkeraquarium.nl naar de mogelijkheden hiernaar alvorens uw bestelling af te ronden.

Wij verzenden GEEN vissen of planten. Deze kunt u uitsluitend in onze winkel uitzoeken en afhalen.

© 2018 - 2024 Strijker aquarium | sitemap | rss