Als aquariumliefhebber, wilt u het beste voor de bewoners van uw aquarium. Daarom is het belangrijk dat u voordat u een aquarium aanschaft, goed nadenkt over een aantal vragen zoals: welke dieren wil ik houden, hoe groot is de ruimte waarin het aquarium wordt geplaatst, hoeveel tijd heb ik om ermee bezig te zijn, hoeveel geld heb ik om het aquarium in te richten, hoe wil ik dat het aquarium eruit ziet, enz? Zoek op het internet, lees boeken, praat met anderen, kortom "eerst goed nadenken en dan pas doen"!Een van de dingen waar u over na moet denken, is de aanschaf van een filtersysteem. Want een goed filtersysteem is van levensbelang voor de dieren in uw aquarium. U kunt hiervoor het best verschillende filtersystemen naast elkaar vergelijken en u goed laten informeren.

De JBL Cristalprofi filtersystemen zijn bijvoorbeeld zeer goede zuiveringssystemen voor zuiver en gezond aquariumwater. Bovendien bieden dit systemen een ideale leefomgeving voor bacteriën die schadelijke stoffen afbouwen.Uitwerpselen, planten- en etensresten verminderen de kwaliteit van uw aquariumwater. Een goede balans in het water begint met een JBL Cristalprofi filter. Een klein aquarium heeft vaak genoeg aan een JBL Cristalprofi binnenfilter. Er bestaan verschillende soorten JBL Cristalprofi binnenfilters, die worden afhankelijk van de inhoud van het aquarium worden gebruikt. Een aantal voorbeelden:

•             Voor een aquarium van 10 tot 40 liter is er de JBL Cristalprofi i30. Eenvoudig te bevestigen met zuignappen en geen gevaar voor kleine vissen en garnalen doordat het opzuigen voorkomt.

•             Een aquarium van 20 tot 80 liter kunt u voorzien van een mattenfilter. Ook zeer eenvoudig te monteren door de filter op de gewenste plaats tegen de ruit te drukken en de wateruitloop op gelijke hoogte met de waterspiegel te houden. Door de fijne sponsoppervlakte worden kleine vissen en garnalen niet opgezogen. De filter is bovendien ook nog eens makkelijk te reinigen.

•             JBL Cristalprofi i80 is een binnenfilter die een groot filtervolume biedt voor de filtering van het aquariumwater. Hij is geschikt voor aquariums van 60 tot 110 liter. Eveneens eenvoudig te installeren en klaar voor gebruik. De filter heeft hoge energie-efficiëntie en stroombesparing, kan volledig in het water worden gedompeld en is bovendien gekeurd door het TUV.Wanneer er over denkt om een groot aquarium aan te schaffen of toch liever kiest voor een JBL Cristalprofi buitenfilter zijn er verschillende mogelijkheden. Hieronder een greep uit het assortiment:

•             E1502 voor aquariums van 200 tot 700 liter

•             E1902 voor aquariums van 200 tot 800 liter.

•             E402voor aquariums van 40 tot 120 liter.

•             E702 voor aquariums van 60 tot 200 liter.Al deze JBL Cristalprofi buitenfilters hebben een gesloten watercircuit, een erg rustige werking, een grote filtercapaciteit, een waterstop, 360 ° draaibare slangaansluiting en een eenvoudig verwisselbare filtermassa. De JBL Cristalprofi filters zijn TUV gekeurd, gepatenteerd, veilig en energie efficiënt, compleet uitgerust en klaar voor gebruik met een ingebouwde snelle start en filterstart zonder aanzuigen.

 

© 2018 - 2024 Strijker aquarium | sitemap | rss