LuchtpompenLuchtpomp aquarium bestellen

Happen jouw vissen naar lucht aan de oppervlakte? Groeien de planten niet meer zo mooi en heb je het idee dat er te weinig zuurstof in het water is? Dan is het verstandig om eens te kijken naar luchtpompen. Luchtpompen zijn gemaakt voor het aquarium en worden buiten de bak geplaatst. De luchtslang wordt vervolgens aan een zuurstofsteentje gemaakt, waarna er luchtbellen in het aquariumwater komen. Is er genoeg waterbeweging in de bak, dan neemt het aquariumwater al snel zuurstof op en kunnen jouw vissen weer rustig ademen in het water zelf. Te weinig zuurstof is zeer schadelijk voor de aquariumdieren, het is daarom altijd handig om een oplossing in huis te hebben, zoals luchtpompen voor jouw aquarium.

Luchtpompen voor het aquarium kopen

Luchtpompen zijn niet alleen functioneel, ze worden ook gebruikt als decoratie. De belletjes die via het zuurstofsteentje omhoog komen, zijn leuk voor de vissen om mee te spelen en geven een extra dimensie aan jouw aquarium. Zoek altijd luchtpompen uit met een capaciteit die bij jouw aquarium past. Er zijn verschillende modellen die in te stellen zijn, zodat je handmatig aan kunt passen of er minder of meer zuurstof in het aquarium nodig is. Zorg altijd voor genoeg beweging in het water wanneer je een luchtsteentje plaatst. Hoe meer het water in beweging is, hoe makkelijker de zuurstof opgenomen kan worden.

Alle luchtpompen zijn direct online te bestellen bij Strijker aquarium of af te halen in onze winkel tegen aantrekkelijke prijzen en het brede assortiment maakt het nog makkelijker om een luchtpomp voor jouw aquarium te vinden.

© 2018 - 2024 Strijker aquarium | sitemap | rss