Verschillen co2 in aquarium

Jbl co2 set 

Er zijn veel verschillende manieren om co2 toe te voegen  aan een aquarium een van die manieren is door middel van een jbl co2 set. Het voordeel met een set is dat je in verhouding minder betaald voor de onderdelen van het hele co2 systeem dan wanneer je deze onderdelen los zou moeten gaan aanschaffen. de jbl co2 set is er in een aantal uitvoeringen namelijk de jbl co2 set met navulbare co2 fles, de wegwerp co2 fles en als laatst is er nog een bio co2 uitvoering mogelijk. Bij deze laatste word er geen onderdruk staande fles gebruikt en ontstaat er co2 door een natuurlijke reactie.

Welke jbl co2 set is voor mij het meest geschikt?

JBL co2 set aanschaffenHet antwoord op deze vraag is volledig afhankelijk van de wensen die u heeft en de grote van het aquarium. De jbl co2 set is in een aantal uitvoeringen verkrijgbaar gemaakt op de grote van het aquarium. Bij een grotere jbl co2 set zit een grotere co2 fles, een groter aquarium heeft vaak meer planten waardoor er meer co2 nodig. Met een grotere fles wordt langer gedaan wat weer een ritje naar Strijker aquarium scheelt. Ook zit er in een set voor een groter aquarium een grotere/meer passende reactor voor de grote van het aquarium. Zo is voor een aquarium vanaf 100 liter tot 600 liter de jbl co2 set JBL PROFLORA m503 zeer geschikt. Deze co2 set beschikt over de volgende onderdelen: een 500 g CO2 hervulbare fles, standvoet, drukregelaar, pH-controller, temperatuur sensor, reactor, bellenteller, 3m co2 slang, terugloopventiel, 2x 100 ml vloeibare meststof, 1x dagelijkse meststof.

JBL proflora kopenBij een kleinere jbl co2 set zoals de JBL PROFLORA m501 deze co2 set is geschikt voor aquariums tot 100 liter en beschikt over de volgende onderdelen: een 500 g hervulbare CO2-fles, standvoet, drukregelaar, JBL Taifun reactor 27 cm, bellenteller, 3m co2 slang, terugloopventiel, CO2/pH-permanenttest, 2x vloeibare meststof en 1x dagelijkse meststof. Bij deze jbl co2 set zit dus geen ph controller en houd dus niet zelf bij hoeveel co2 er in het aquarium zit en deze zal dus zelf in de gaten gehouden moeten worden. dit is mogelijk met de mee geleverde co2/ph permanent test.

Hier naast zijn er ook jbl co2 sets met wegwerp flessen. Bij deze sets heb je dus een jbl co2 set met een wegwerp fles er onder. Deze is niet bij te vullen en dient vervangen te worden wanneer deze fles leeg is. Verder doet deze co2 set hetzelfde als de sets met hervulbare flessen. Deze co2 set is zoals bij de JBL PROFLORA u403 leverbaar met een ph controller.  

Jbl co2 set bij Strijker Aquarium

Strijker Aquarium heeft een ruim aanbod co2 systemen waaronder ook een aantal van deze jbl co2 sets. Ook geven wij u in de aquarium winkel in Rotterdam ook graag meer informatie over wat er allemaal mogelijk is op het gebied van co2 sets. De winkel is goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Wanneer er geen parkeergelegenheid is voor de deur kunt u gebruik maken van een aantal dichtbij gelegen parkeer garages.

© 2018 - 2024 Strijker aquarium | sitemap | rss