Dennerle co2 set Dennerle biogist systeem kopen

Co2 voorziening in het aquarium

Er zijn verschillende Dennerle Co2 set verkrijgbaar voor de Co2-voorziening van een aquarium. Deze verschillen door de Co2-bron. Fundamenteel is er een voorziening van Bio-Co2 en van samengeperst gas, dat weer in wegwerp- en hervulbare systemen verdeeld wordt.

Er is een Dennerle co2 set en accessoires voor alle drie systemen verkrijgbaar bij Strijker aquarium:

Co2-productie op basis van een gecontroleerde en constante gisting.

Co2-voorziening door middel van samengeperst gas in de recyclebare wegwerpfles

Co2-voorziening door middel van samengeperst gas in de hervulbare fles.


Dennerle co2 set : BIO-Co2, de basis van eenvoudige co2 bemesting in het aquarium.

  • Co2-productie en toevoeging verlopen volledig automatisch en in de juiste hoeveelheid. Dennerle Bio co2 gisting kopen
  • Er hoeft niets te worden ingesteld of gemeten. Gemakkelijker en comfortabeler kan het niet.
  • Dennerle co2 set BIO-Co2 is daarom ideaal voor iedereen die begint met Co2-bemesting en ook om het uit te proberen. Want al na slechts enkele weken Co2-bemesting wordt het resultaat zichtbaar: de planten groeien duidelijk beter, zijn groener, sterker en gezonder. Het hele aquarium fleurt er letterlijk van op.

Gelijkmatige Co2-productie met Co2 control-gel

Dennerle Bio-Co2 maakt gebruikt van het al lang bekende feit, dat gistcellen wanneer ze geen zuurstof krijgen uit suiker Co2 kunnen produceren.

Problematisch is het feit dat een gistingsproces met pure suiker gewoonlijk zeer snel begint, maar na enkele dagen alweer sterk in kracht afneemt.

Daardoor krijgt het aquarium eerst te veel Co2 en korte tijd later te weinig.

Dennerle co2 set Bio-Co2 met Co2 control-gel produceert daarentegen constant meer dan 30 dagen lang, dus meer dan een maand een vrijwel gelijkblijvende hoeveelheid Co2! Elk Co2-voorraaddepot produceert meer dan 300.000 bellen Co2.

Zo wordt uw aquarium elke dag optimaal voorzien.

Wist u…….

Hoe warmer het is, hoe meer Co2 Dennerle bio-Co2-systemen produceren. De thermohouder zorgt automatisch voor aanpassing van de Co2-productie aan de aquariumtemperatuur. Aquariums met een hogere temperatuur hebben namelijk ook een grotere Co2-behoefte.

Dennerle co2 set: Co2-WEGWERPSYSTEEM

DE COMFORTABELE MANIER VAN CO2-BEMESTING

Het systeem met de praktische Co2-wegwerpfles. Overal ideaal geschikt waar het navullen van Co2 lastig is of Strijker aquarium met haar Co2-vulservice ver weg is. Weg moeten gaan om uw Co2 fles te laten vullen bij ons is niet langer nodig.

Eenvoudig voorraadbeheer: met een reservefles in de aquariumonderkast wordt de Co2-bemesting niet langer onderbroken, wanneer – bijvoorbeeld in het weekeinde – de Co2 op is.

100 % recyclebaar

Dennerle Co2-wegwerpflessen bestaan bijna volledig uit metaal. Lege flessen kunnen in de kringloopbak weggegooid worden. Ze zijn vrijwel 100 % recyclebaar. Voor het welzijn van het milieu.

Dennerle co2 set : HERVULBAAR CO2-SYSTEEM

  • Met Dennerle hervulbare Co2-fles. Ideaal als Strijker aquarium met het Co2-vulstation in de directe omgeving is.
  • Bijzonder geschikt voor zeer grote aquariums en aquariums met een grote Co2-behoefte. Daarvoor biedt Dennerle hervulbare flessen tot 2 kg.
  • De Dennerle hervulbare Co2-fles: krachtig, zuinig, al vele jaren beproefd.

 

INFO – VOOR UW VEILIGHEID

Alle hervulbare Dennerle Co2-flessen bestaan uit hoogwaardig staal en zijn uit een stuk gesmeed. Ze voldoen aan alle Duitse en Europese voorschriften. Elke afzonderlijke fles wordt TÜV-gekeurd met 250 bar. Met overdrukbeveiliging en veiligheidsbeugel.

 

© 2018 - 2024 Strijker aquarium | sitemap | rss