U wilt een nieuw aquarium kopen maar waar moet u op letten?

Welk keuze is de beste bij een aquarium kopen?

Het aanschaffen van het juiste aquarium is van vele factoren afhankelijk. De basis begint altijd in het bedenken van wat voor uw situatie het beste aquarium is en niet te kijken naar de (standaard) geboden mogelijkheden. U kunt natuurlijk altijd online uw aquarium kopen maar is dit ook de juiste keuze?  Strijker aquarium adviseert u altijd om eerst een bezoek te brengen aan onze winkel waar we u de verschillen kunnen tonen. Wij denken liever in mogelijkheden dan in de standaard keuzes, mocht het standaard niet verkrijgbaar zijn kunnen we het altijd nog speciaal voor u bouwen. Als leidraad kunnen we 3 basisfactoren hanteren waar we rekening mee dienden te houden, dit zijn kortweg de woonsituatie (hoeveel ruimte heb ik?), welke vissen wil ik gaan houden en uiteraard het budget en hoe we deze optimaal kunnen benutten zodat we niet alleen een goedkoop aquarium hebben maar ook een welke de meeste waar voor zijn geld biedt in uw situatie.

Ik wil een aquarium kopen welke aansluit bij mijn woonsituatie?

Een mooi aquarium sluit naadloos aan bij uw interieur en wordt gezien als een onderdeel hiervan en niet als een losstaand onderdeel. Oase aquarium kopenHierbij is niet alleen het gekozen materiaal en kleur bepalend maar ook zeker de afmetingen, plaats waar het aquarium komt te staan en uiteraard de inrichting. Aangezien het aquarium een verlicht onderdeel is van de woonkamer (of andere ruimte waarin deze komt te staan) zal deze altijd de aandacht opeisen. Een aquarium wat goed draait zal de aandacht vragen waarna visite zal zeggen, goh wat een mooi aquarium – en dat aquariummeubel past er ook goed bij. U kunt een heel mooi aquarium kopen maar als het biotoop niet in evenwicht is dan zullen weinig mensen zeggen dat ze het aquarium mooi vinden. Wij willen allemaal een aquarium kopen welke optimaal aansluit bij de rest van het interieur. Ik ga mijn (droom) aquarium kopen, is deze dan geschikt voor alle vissen?

We kunnen wel een aquarium kopen echter niet elk aquarium is geschikt voor alle vissen/ biotopen. Online zijn er vele waarheden te vinden hoeveel vissen er in het door u te kopen aquarium kunt houden maar klopt dit wel…..? De redenatie van Strijker aquarium ligt iets ingewikkelder, of eigenlijk simpeler. Een willekeurig aquarium kopen van 100 of 200 liter is uiteraard niet voldoende om elke vis van elke grootte verantwoord te houden, echter kunnen we ook anders de situatie bekijken. Hoe is het aquarium ingericht en welk biotoop kunnen we de vissen bieden? Een school vissen (laten de neontetra nemen) welke 100cm lengte meten neemt genoegen met minder ruimte dan 30cm territoriale cichlides. Wij noemen in onze winkel vaak het volgende voorbeeld: als we 5 gezinnen in een lege bedrijfshal willen vestigen dan is de kans groot dat dit conflicten gaat opleveren echter als we in diezelfde bedrijfshal een paar gipsplaten muurtjes plaatsen en het appartementen noemen dan kunnen we er misschien wel 10 gezinnen in kwijt. Echter moeten we logisch blijven nadenken en het welzijn van de vissen voorop stellen.

Een nieuw aquarium kopen, wat kost dit?

Iedereen heeft een budget waarbinnen uw droomaquarium gerealiseerd dient te worden, echter is vaak meer mogelijk dan u op voorhand denkt een aquarium hoeft er daarom niet goedkoop uit te zien als het budget beperkt is. Strijker aquarium is niet merk gebonden en levert vele aquariums van gerenommeerde merken zoals Juwel, Aquatlantis, Eheim, Oase, Dennerle en vele andere zodat iedereen bij ons kan slagen. U kunt vaak al met een beperkt budget een mooi aquarium kopen zonder dat het er goedkoop uitziet. Mocht het assortiment van de standaard fabrikanten nou niet aansluiten bij uw wensen dan heeft Strijker aquarium nog een optie, maatwerk aquariums. Maatwerk is bij ons ook echt maatwerk, wij werken geen checklist af oid maar luisteren graag naar wat u wilt.

© 2018 - 2024 Strijker aquarium | sitemap | rss