Bestel mogelijkheden

Strijker aquarium gelooft in persoonlijk contact en investeert daarom niet in het bouwen/ onderhouden van een webshop. Deze tijd investeren we liever in onze winkel om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Mocht u toch graag iets bij ons willen bestellen dan kan dit per e-mail (info@strijkeraquarium.nl).

Op het moment dat u iets wenst te bestellen dient u een nauwkeurige omschrijving te geven van het gewenste product waarna we u een betaallink zullen toesturen zodat u de bestelde producten via een beveiligde betaallink kunt bestellen. De verzendkosten voor standaard pakketten bedraagd € 6,95 (tot 100cm/ 30kg) eventuele andere mogelijkheden op aanvraag.

Indien het een product uit ons basisassortiment betreft zal het veelal dezelfde werkdag verstuurd worden na ontvangst van de betaling, indien het een bestelartikel betreft zullen we u een verwachte levertijd geven.

Eventuele retouren worden uitsluitend in onze winkel behandeld, retourbetalingen vinden altijd op dezelfde manier plaats als voldaan. Speciale bestelde/ gemaakte artikelen zijn uitgesloten het retourrecht. Retouren worden uitsluitend binnen 14 dagen na ontvangst van de artikelen in behandeling genomen. Eventuele gebreken dienen binnen 24hr na ontvangst te worden gemeld.