zoutwateraquarium

Zeewatervissen

Naast onze zoetwaterafdelingen hebben wij een gevarieerd aanbod in zeewater vissen en lagere dieren. Aangezien deze veelal direct geïmporteerd worden hebben wij een sterk afwisselt aanbod waarbij elk bezoek weer andere vissen/ koralen te vinden zijn.

Uiteraard kunnen we indien op zoek bent naar een specifiek visje of koraal onze contacten raadplegen om ook deze u te leveren tegen een schappelijke prijs. Vraag hiernaar in onze winkel.


Een zeewater aquarium, voor velen een droom van een tot verbeelding sprekend biotoop.

Echter deze droom is met de hedendaagse technieken en kennis voor vrijwel iedereen haalbaar binnen elk budget. Zeewateraquaria hoeven geen immens grote aquaria meer te zijn, het is al haalbaar met een nano-aquarium! Uiteraard moeten we rekening houden met de eisen welke de levende have stelt en is dus niet ieder visje of koraal mogelijk maar hetzelfde geldt natuurlijk als u een zoetwateraquarium houdt. We zien dan ook dat de laatste jaren steeds meer liefhebbers zich laten verleiden tot een zeewateraquarium.

Ook het verkrijgen van vers zoutwater of osmosewater hoeft geen probleem te zijn, dit verkopen wij kant en klaar en hebben wij altijd op voorraad. Voor grotere hoeveelheden adviseren wij wel even van te voren te bellen zodat wij hier rekening mee kunnen houden.